Officiel klubside for Ford T Nørder
FORD T KLUBBEN DANMARK

Tour de Hvidebæk

Så blev Tour de Hvidebæk 2016 afholdt i weekenden den 1-3 juli. Traditionen tro samledes deltagerne på Ubby Fri- og efterskole om fredagen efter kl. 15:30 til gensynsglæde og med forventning om en dejlig week-end i gode venners lag. Da de fleste var ankommet og indlogeret på værelserne, var der tid til at slappe lidt af efter køreturen dertil. Nogle havde kørt fra Sønderjylland og andre kom fra Sverige. Kl. 18:30 var der middagsmad ( wienerschnitsel med waldorfsalat, ærter og pandekartofler ), og senere kaffe med tilbehør inden deltagerne tørnede ind for natten.

Næste morgen var der morgenmad kl. 08:00 og afgang på den første køretur fra Brugsens P-plads kl. 09:45 hvorefter der blev kørt ud over landet indtil ankomsten hos Cirkus Arena lidt udenfor Slagelse. Efter forestillingen gik turen til Ford i Slagelse, hvor der var frokost og almindelig hygge. Eftermiddagskaffen blev indtaget på Skipperkroen i Mullerup Havn efter en dejlig køretur ud over landet. Herefter gik turen tilbage til Friskolen igen hvor man kunne slappe af efter dagens “strabadser”. Kl. 18:30 var der middagsmad ( denne gang med tarteletter til forret samt oksesteg, små stegte løg, grønne bønner og kartofler ). Desserten var droppet, fordi der sidste gang ikke var blevet spist noget til aftenkaffen, så denne gang var der gjort plads til kaffe og kage bagefter. Herefter var der almindelig hygge så længe man havde lyst. I løbet af middagen var der arrangeret kinesisk lotteri med en masse gaver.

Søndag morgen var der morgenmad fra kl. 08:00. Køreturen fra kl. 09:00 gik til Mopartræf i Tømmerup, hvor tilskuerne kunne få lejlighed til at kigge på nogle “rigtige” biler. Efter besøg hos Ford i Kalundborg gik turen igen tilbage til Friskolen, hvor der var arrangeret frokost kl. 12:30. Herefter blev der takket af for denne gang og deltagerne drog hjemad igen.

En stor tak til Uno og Hanne for et helt igennem vellykket arrangement. Vi glæder os allerede til næste gang i 2018.

Tina og Stig Madsen i Glumsø.