Officiel klubside for Ford T Nørder
FORD T KLUBBEN DANMARK

Claus Olesen

Claus

Vores formand i Ford T Klubben, og med denne lille introduktion, fortalt af ham selv, ønsker vi Claus Olesen velkommen.

Claus er gift med Mariann og han er født i Kalundborg i 1951.

Han er 3. generation tømrer i sit tømrerfirma. Claus har 7 ansatte, og de og firmaet skal først og fremmest passes. Han tager sig for det meste selv af det administrative, men svinger også hammeren ind imellem.

Det startede med at en ven af Claus`s fars svende havde en Ford A 2 personers bil med kaleche, og den arbejdede han altid med i sin fritid. Claus var dengang 10-15 år, og fandt det med biler sjovt og interessant, men rigtigt spændende var det alligevel ikke.

Da Claus blev 18 år fik han mulighed for at købe en Ford A Tudor. På det tidspunkt var han i lære i Viborg, og nu blev interessen vækket til live. Årstallet var 1971, og bilen kostede 2.400 kr. Denne bil kørte han i indtil 1984, så blev den skilt ad, for den skulle restaureres. Det tog 16 år, og i den mellemliggende periode mødtes Claus med Johannes Poulsen fra Kalundborg, og det førte til, at Claus købte sin første Ford T. Nu blussede interessen for alvor op for Ford T. Claus har i dag stadig Ford A og et par Tère, og han og Mariann deltog i turen til Færøerne i Ford T.

Claus har før været bestyrelsesformand i Håndværkerforeningen og kender hermed til bestyrelsesarbejdet. Desuden kender han de mennesker der er i bestyrelsen for Ford T Klubben, og han bakker op om arbejdet, og så glæder han sig til fremover at deltage i klubarbejdet. Ud over dette er han helt fjollet med at starte sine biler, for at køre ud i den kønne natur.

Claus har et mål, og det er, at vi kommer ud på så mange ture som muligt rundt omkring i landet. Han håber på stor opbakning fra medlemmerne, og prøver at være igangsætter/arrangør af nogle ture, og håber hermed, at så mange som muligt vil deltage bakke op om projekterne. Aktivitet skaber glæde, og vi vil alle gerne være glade. Derfor henvend jer gerne og tit til klubben – enten bestyrelsen, bladet eller hjemmesiden, og lad os komme ud i naturen og lad os gøre klubben så aktiv som mulig.