Officiel klubside for Ford T Nørder
FORD T KLUBBEN DANMARK

Hanne Andersen

Hanne_lille

Jeg hedder Hanne Andersen, og jeg deler Forden´s glæder med Uno Andersen i Ubby på Sjælland. Jeg havde ikke noget kendskab til, ej heller nogen interesse for ”de gamle” før – men interessen blev vækket til live, da jeg mødte Uno for nu 9 år siden.

Duften af benzin kan gøre mig helt kulret, ja! det bliver vi vel alle, hvis vi sniffer for meget, men jeg blev altså smittet af interessen for både olie, snavs og biler, og jeg håber, at jeg stadig kan lære/opnå en brugbar viden om det, som vi alle er fælles om. Derfor prøver jeg stadig, at sætte mig ind i Ford T – mystikken, men jeg er sikker på, at heller ikke den ”klogeste” bliver helt færdig med at lære, så jeg tror det går fremad. Her på vores parcel er der altid ”snak” om gamle biler og alle deres særheder, og dette inhalerer jeg i håbet om en bredere viden. men det går ikke så hurtigt, for jeg er som de fleste gamle biler heller ikke helt ung længere, p.t. 59 år, og så beskæftiger jeg mig mest med Bladet som jeg hver gang glæder mig til at sætte sammen og som jeg håber er til gavn og glæde.

Jeg er uddannet klinikassistent ved Dansk Tandlægehøjskole, og jeg har yderligere uddannet mig inden for elektronikken ved Dansk Teknologisk Institut. I 17 år, har jeg arbejdet med tekstbehandling i Topdanmark Forsikring, men desværre er jeg ikke længere så mobil.

Jeg er dansker med stort D, og sproget indeholder så mange muligheder for at kunne formulere sig. Lige netop for mig er det vigtigt, at teksten bliver så klar og tydelig, at alle kan forstå den, og om dette lykkes, vil jeg lade være op til jer læsere. Tid, tålmodighed og overbærenhed er en god følgesvend, og jeg bliver helt salig, hvis jeg bliver behandlet som den gamle bil, dog med en anden slags olie, men hvis noget knager så skal det repareres, dette gælder også hvis der er fejl og mangler i bladet. Jeg vil stadig gøre mit bedste, og jeg glæder mig til at modtage artikler og andre spændende ting til Bladet.

Venlig hilsen Hanne Andersen